Köp Fasadfärg

Att köpa fasadfärg från Engwall o. Claesson är enkelt. Har du inte möjlighet att besöka någon av våra återförsäljare kan du göra din beställning direkt i vår webshop.

Genom några enkla steg i vår webbshop beställer du din färg i önskad mängd och kulör. Din beställning levereras hem till dig inom 2-6 dagar. Du kan välja mellan att hämta dina varor på närmaste Service Point (uthämtningsställe), få hemleverans direkt till din dörr eller hämta på vår fabrik i Bandhagen.

I webbutiken hittar ni också Linoljefärger för utomhus- och inomhusbruk, skulle ni vara intresserade av dessa kan ni läsa mer om dem på www.eoc.se.

Lasol Fasadmatt

Lasol Fasadmatt är en vattenburen täckfärg för träfasad. Färgen skapar en matt karaktär och ger träpanelens naturliga struktur möjlighet att synas.
Läs mer om Lasol Fasadmatt

Lasol Utomhusgrund

Lasol Utomhusgrund är en vattenburen grundfärg med hög torrhalt för behandling av utvändig träpanel och ger ett bra första skydd mot fukt och påväxt.
Läs mer om Lasol Utomhusgrund

Lasol Grundolja V

Lasol Grundolja V är en vattenburen färglös olja som används för att ge ett extra skydd mot fuktupptagning på utsatta ställen.
Läs mer om Lasol Grundolja V

Hitta våra återförsäljare