Trygg partner för industrin

Engwall o. Claesson AB har sedan 70-talet levererat till svenska husfabriker, sågverk och måleriindustrier. Vi har produkter som är speciellt anpassade för industriell applicering. Engwall o. Claessons färgsystem för industriell behandling av utvändig träpanel heter LASOL.

Färgsystemet

Lasol färgsystem för industriell applicering består av grundfärgen Lasol Alkydgrund 4000 + mellanstrykningsfärgen Lasol Fasadmatt 8000 + färdigmålning med Lasol Fasadmatt. Såväl grund- som färdigmålningsfärgen är uppbyggd på samma bindemedel och är vattenburna. Lasol-färgerna är uppbyggda på fet alkydemulsion och kallpressad linolja som bindemedel (förnyelsebara råvaror), vilket ger en god penetration och ett effektivt skydd mot fuktupptagning. Lasol innehåller fungicider som effektivt skyddar mot tillväxt av svartmögel och alger.

Produktserie

Intresserad?

Ser detta intressant ut kommer vi gärna till er och berättar mer om våra färger och hur de kan integreras i er produktionskedja. Våra kunniga säljare vet vad som fungerar för er oavsett om ni tänker applicera färgen med spruta, roller, pensel eller flödesmaskin.

Kontakta oss